schoonheidssalon harma

Workshops

Workshops

Iedereen kan de kunst van het opmaken leren, hoe ingewikkeld deze materie tegenwoordig ook lijkt te zjjn. Veel vrouwen hebben immers geen tijd voor een lang make-up ritueel. Met enkele basis technieken en de juiste producten van goede kwaliteit, kunt u heel wat bereiken De workshop is voor iedereen die zelf een dag en avond make-up wil leren aanbrengen. Een leerzame en gezellige dag om samen met vriendinnen te doen.

Workshop Make-up

(minimaal 3 personen, maximaal 5)

  • van 09.30 uur tot 15.30 uur
  • € 85,00 pp inclusief koffie, thee, lichte lunch, glaasje wijn en een presentie

Workshop kleurenanalyse

90 minuten

  • koffie/thee en luxe bonbon
  • € 72,00 per persoon 
Workshop Make-up

Workshop make-up

De workshop duurt van 09.30 uur tot 15.30 uur en kost € 85,00 pp, inclusief koffie, thee, lichte lunch, glaasje wijn en een presentje

Kleurenanalyse

Workshop kleurenanalyse

De workshop duurt 90 minuten en kost € 75 euro per persoon inclusief koffie/thee en luxe bonbon

Waarom een kleurenanalyse?

Kleuren die niet goed bij u passen maken de huid vaal en bleek, kringen onder de ogen worden donkerder en lijntjes en rimpeltjes vallen meer op. Door de juiste kleuren van kleding en make-up te dragen gaan uw huid en ogen stralen en u ziet er jaren jonger uit. Aan het einde van de kleurenanalyse krijgt u een persoonlijk kleurenpalet mee naar huis. Zo vindt u voor iedere gemoedstoestand, seizoen of gelegenheid een geschikte kleur.

Voordelen

Met een persoonlijk kleurenpalet bespaart u veel geld en tijd. De kleuren uit het eigen kleurenpalet welke u bij de analyse krijgt, gebruikt u voor het uitzoeken van kleding, make-up, haarkleur en accessoires. U zult merken dat u vele positieve reacties uit uw omgeving ontvangt na het uitvoeren van een kleurenanalyse.