schoonheidssalon harma

Bruidsmake-up

029

Voor elke vrouw is de bruiloft een van de belangrijkste momenten van haar leven en op die dag wil elke bruid er natuurlijk perfect uitzien! Naast de jurk en de sluier hoort er natuurlijk ook mooie bruidsmake-up en een goed kapsel bij. De rest van je leven kijk je terug op deze mooie dag en zwijmel je weg bij de prachtige foto’s. Je hebt er nog nooit zó mooi uitgezien.

De hele dag perfect

Ik kan je daarbij helemaal van dienst zijn en verzorg met veel plezier jouw bruidsmake-up & kapsel. Na een uitgebreide intake met daarbij een proef make-upsessie, kun je met vol vertrouwen uitkijken naar De Grote Dag. Op de dag van de bruiloft kom ik ruim op tijd op jouw gewenste locatie om je om te toveren tot een prachtige bruid. Indien gewenst blijf ik de hele dag aanwezig(op de achtergrond) om je make-up bij te werken. Een traan? De kus? Na een snelle touch-up zie je er weer perfect uit.

Uitgebreid advies

Iedere bruid is anders. Net als elke bruidsjurk en bruiloft. Daarom bespreken we vooraf uitgebreid jouw wensen en adviseer ik een make-up en haarstijl die passen bij jou en jouw bruiloft. Wil je een naturelle look? Of juist omgetoverd worden tot een echte prinses? Of heb je een spectaculair thema gekozen voor jouw bruiloft? Met mijn ruime ervaring als visagist en haarstylist ben je in goede handen. Op aanvraag verzorg ik ook de make-up en haar van de moeders of bruidsmeisjes.

Prijzen:

 • PROEF BRUIDS MAKE-UP
  PROEF BRUIDS MAKE-UP € 50,00

  De bruid geeft aan wat de wensen zijn en aan de hand van de wensen maken we de proef make-up

 • BRUIDS MAKE-UP
  BRUIDS MAKE-UP € 70,00

  De bruid komt naar mijn salon en wordt voor deze speciale dag opgemaakt.

 • BRUIDS MAKE-UP AAN HUIS BUITEN REGIO *
  BRUIDS MAKE-UP AAN HUIS BUITEN REGIO * € 113,50

  De bruid wordt thuis door mij voor deze speciale dag opgemaakt. *regio is: Zutphen-Warnsveld

 • DAG- EN AVONDMAKE-UP /FEESTMAKE-UP
  DAG- EN AVONDMAKE-UP /FEESTMAKE-UP € 43,50

  Verzorging van de make-up van de moeder van de bruid of gasten

All search results